U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Oproep voor deskundig advies: 014434873

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Belastingvrij wordt automatisch toegepast op uw bestelling als u btw-plichtig bent of als uw aankoop buiten Europa wordt verzonden.

Blog

Geplaatst in News door Caffè Italia | October 10, 2023

Ontdek de nieuwe Gaggia Espresso-lijn, die de traditie van Italiaanse espresso combineert met technologische innovaties. Verken de drie nieuwe modellen en vind uw Gaggia handmatige koffiezetapparaat.

Geplaatst in News door Caffè Italia | August 29, 2023

Duik in de ultieme gids om de beste koffiemachine te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Van instapniveau tot super high-end, wij hebben wat je nodig hebt.

Geplaatst in News door Caffè Italia | July 28, 2023

Ontdek de Gaggia Classic Evo Pro in Sunshine Yellow en Energy Green. Geniet van authentieke Italiaanse espresso met onze geavanceerde en kleurrijke koffiemachine. Bezoek Caffè Italia voor meer informatie.

Geplaatst in News door Caffè Italia | May 31, 2023

Heb je altijd al een kwaliteitskoffiemachine voor thuis gewild? Ontdek de essentiële factoren om de beste koffiemachine voor jouw behoeften te vinden.

Geplaatst in News door Caffè Italia | April 26, 2023

Gaggia Accademia roestvrij staal is de nieuwe versie van het topmodel automatische koffiezetapparaat dat door het Italiaanse bedrijf voor het huishoudelijke segment is gelanceerd.

Geplaatst in News door Caffè Italia | March 28, 2023

Gaggia Classic Evo Pro is het nieuwe halfautomatische model koffiemachine van het merk Gaggia, een historische marktleider op het gebied van koffieapparatuur.

Geplaatst in News door Caffè Italia | February 24, 2023

Gaggia Titanium is al lang een referentiepunt in de huishoudelijke sector van automatische koffiemachines voor het bereiden van espresso's en cappuccino's. 

Geplaatst in News door Caffè Italia | January 20, 2023

Een goed onderhoud van de koffiemolen zorgt ervoor dat de koffie altijd heerlijk smaakt. Ontdek hoe je je koffiemolen het beste kunt reinigen.

Geplaatst in News door Caffè Italia | December 23, 2022

Naast het originele RVS is het Rancilio Silvia Pro X model nu ook verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en roze.

Geplaatst in News door Caffè Italia | November 29, 2022

De nieuwe Rancilio Stile koffiemolen combineert een elegante look met gebruiksgemak dat garant staat voor precisie malen en doseren voor elk type koffiebereiding. 

Aangemaakt op
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5