U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Oproep voor deskundig advies: 014434873

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Belastingvrij wordt automatisch toegepast op uw bestelling als u btw-plichtig bent of als uw aankoop buiten Europa wordt verzonden.

Blog

Geplaatst in News door Caffè Italia | December 30, 2019

Caffè Italia stelt La Marzocco Linea Mini voor, een koffiemachine geïnspireerd op het beroemde Linea Classic-model van dit Italiaanse bedrijf dat in dit geval is ontworpen voor thuisgebruik.  De La Marzocco Linea Mini is een combinatie van elegantie en betrouwbaarheid waarmee alle "thuisbarista's" een breed scala aan dranken kunnen bereiden: van espresso tot cappuccino, van een grote kop koffie tot latte macchiato.

Geplaatst in News door Caffè Italia | November 13, 2019

In dit artikel deelt Caffè Italia enkele waardevolle suggesties voor een correcte bewaring van koffie die  in de keuken geroosterd wordt. 

Geplaatst in News door Caffè Italia | October 30, 2019

Met de automatische koffiemachine van Gaggia Brera met geïntegreerde koffiemolen kunt u een klassieke espressokoffie bereiden, waardoor je een koffiearoma krijgt zoals dat van je favoriete bar. 

Geplaatst in News door Caffè Italia | October 01, 2019

De automatische koffiemachines zijn tegenwoordig één van de beste oplossingen voor degenen die thuis van een kopje koffie willen genieten, net zoals in een bar. Hier is een gids om u te helpen bij het kiezen van de beste automatische koffiemachine die voldoet aan uw behoeften. 

Geplaatst in News door Caffè Italia | August 30, 2019

De espressomachine is een apparaat waarmee je de espresso en zijn afgeleiden (cappuccino, latte macchiato, kruidenthee) kunt bereiden. In dit bericht geven we duidelijkheid over de verschillende soorten koffiezetapparaten op de markt door de belangrijkste kenmerken voor elk type op te sommen.

Aangemaakt op
per pagina

5 artikel(en)