U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Oproep voor deskundig advies: 014434873

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Belastingvrij wordt automatisch toegepast op uw bestelling als u btw-plichtig bent of als uw aankoop buiten Europa wordt verzonden.

Algemene Voorwaarden

Shipping Information

1. Verzendgegevens

Alle bestellingen worden met FedEx verzonden voor een snelle en veilige levering.

  • FedEx Standard voor bestellingen binnen de Europese Unie (3 werkdagen)
  • FedEx Express Airplaine voor bestellingen buiten de Europese Unie

De levertijd is tussen 3 en 8 dagen, afhankelijk van de bestemming, maar we kunnen niet garanderen dat dit altijd het geval is.

Producten worden geleverd met de juiste stekker en spanning van het land.

Deliveries Directly In Front Of Your Door

1.1 Leveringen

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel wordt verzonden, geeft u het juiste factuuradres voor uw creditcard op en voegt u een geldig e-mailadres en telefoonnummer toe bij het plaatsen van uw bestelling. Reageer onmiddellijk op berichten van ons kantoor om ervoor te zorgen dat eventuele problemen worden opgelost en uw bestelling op tijd kan worden verzonden.

Packaging

1.2 Verpakking

Alle gekochte goederen worden opnieuw zorgvuldig verpakt met speciale extra stevige pakketten. In elke verpakking plaatsen we polystyreen om schade te voorkomen en onze klanten te garanderen dat ze het product in perfecte staat ontvangen.

We gebruiken alleen 100% recyclebare verpakkingsmaterialen:

  • Ongebleekte (bruine) verzenddozen.
  • Stugge golfkartonnen dozen van hoge kwaliteit.
  • Papieren verpakkingstape gemaakt van siliconenvrij papier met een natuurlijke kleeflaag.

Payment methods

2. Betaalmethodes

Winkelen bij Caffè Italia is volledig veilig, we gebruiken een toonaangevend realtime veilig verwerkingssysteem voor creditcards van Banca Sella, de Italiaanse pionier op het gebied van online creditcardverwerking.


2.1 Geaccepteerde betalingen

Bij ons bedrijf heeft drie mogelijke betalingsmethoden beschikbaar:

2.1.1 Creditcards en bankpassen

Caffè Italia accepteert creditcards en bankpassen van Visa en MasterCard. Banca Sella biedt een versleutelde verbinding met een Secure Sockets Layer (SSL)-technologieserver voor alle soorten transacties. Caffè Italia behoudt zich het recht voor om een aanvullende identificatie te vragen voor verificatiedoeleinden en zal per e-mail of telefoon contact met u opnemen.

Alle creditcardbetalingen worden geverifieerd via het Address Verification System (AVS) en CVV2.

Er wordt geen bestelling verzonden als gegevens zoals naam/adres/telefoon/e-mail niet verifieerbaar zijn.

Wanneer u uw bestelling plaatst, is uw pas geautoriseerd voor het bedrag. Binnen 0-24 uur verschijnen de kosten op uw pas.

Fraudewaarschuwing: wij gebruiken de diensten van verschillende kredietbeoordelingsbureaus en lokale wetshandhavingsinstanties in het geval dat er een frauduleuze transactie plaatsvindt.

2.1.2 Bankoverschrijving

Als u via een bankoverschrijving wilt betalen, ontvangt u alle gegevens op de betaalpagina en in de e-mail met de bevestiging van de bestelling.

2.1.3 Paypal

Na de bevestiging van de bestelling wordt u omgeleid naar de inlogpagina van PayPal om de betaling uit te voeren. Als u geen PayPal-account hebt, kunt u betalen met uw creditcard op het PayPal-portaal. Het bedrag op de Paypal-account wordt bij uw bevestiging in rekening gebracht.


Legal note

3. Wettelijke aantekening

3.1 Gebruiksvoorwaarden

Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat u zich houdt aan de algemene voorwaarden die in deze kennisgeving zijn uiteengezet. Als u hier niet mee akkoord gaat, gebruik de website dan niet.

De inhoud is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten voorbehouden. Een deel of de gehele inhoud van de webpagina's kan op geen enkele manier worden gekopieerd, gereproduceerd, overgedragen, geüpload, gepubliceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf, met uitzondering van uittreksels voor uitsluitend persoonlijk gebruik.

3.2 Disclaimer

De gegevens op deze website kan technische onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten en kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. Het bedrijf is in geen geval aansprakelijk voor enige indirecte en/of gevolgschade gerelateerd aan de inhoud van deze website.

3.3 Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank

De rechtbank van Treviso, Italië, is exclusief bevoegd en de Italiaanse wetgeving is van toepassing op elk geschil dat voortvloeit uit deze algemene voorwaarden en de activiteiten die eronder vallen.


4 Online geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.


5 Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Caffè Italia, Strawinskylaan 3049, 50823 1077 - Amsterdam, info@coffeeitalia.nl, Telefoon: +31 020 225 1961) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening..
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).