U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Oproep voor deskundig advies: 014434873

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Belastingvrij wordt automatisch toegepast op uw bestelling als u btw-plichtig bent of als uw aankoop buiten Europa wordt verzonden.

In deze moeilijke periode willen wij u geruststellen dat Caffè Italia de bestellingen blijft uitvoeren en leveren volgens de laatste overheidsmaatregelen.

Algemene Voorwaarden

Shipping Information

1. Verzendgegevens

Alle bestellingen worden met FedEx verzonden voor een snelle en veilige levering.

  • FedEx Standard voor bestellingen binnen de Europese Unie (3 werkdagen)
  • FedEx Express Airplaine voor bestellingen buiten de Europese Unie

De levertijd is meestal tussen 3 en 5 dagen, afhankelijk van de bestemming, maar we kunnen niet garanderen dat dit altijd het geval is.

Producten worden geleverd met de juiste stekker en spanning van het land.

Deliveries Directly In Front Of Your Door

1.1 Leveringen

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel wordt verzonden, geeft u het juiste factuuradres voor uw creditcard op en voegt u een geldig e-mailadres en telefoonnummer toe bij het plaatsen van uw bestelling. Reageer onmiddellijk op berichten van ons kantoor om ervoor te zorgen dat eventuele problemen worden opgelost en uw bestelling op tijd kan worden verzonden.

Packaging

1.2 Verpakking

Alle gekochte goederen worden opnieuw zorgvuldig verpakt met speciale extra stevige pakketten. In elke verpakking plaatsen we polystyreen om schade te voorkomen en onze klanten te garanderen dat ze het product in perfecte staat ontvangen.

We gebruiken alleen 100% recyclebare verpakkingsmaterialen:

  • Ongebleekte (bruine) verzenddozen.
  • Stugge golfkartonnen dozen van hoge kwaliteit.
  • Papieren verpakkingstape gemaakt van siliconenvrij papier met een natuurlijke kleeflaag.

Payment methods

2. Betaalmethodes

Winkelen bij Caffè Italia is volledig veilig, we gebruiken een toonaangevend realtime veilig verwerkingssysteem voor creditcards van Banca Sella, de Italiaanse pionier op het gebied van online creditcardverwerking.

2.1 Geaccepteerde betalingen

Bij ons bedrijf heeft drie mogelijke betalingsmethoden beschikbaar:

2.1.1 Creditcards en bankpassen

Caffè Italia accepteert creditcards en bankpassen van Visa en MasterCard. Banca Sella biedt een versleutelde verbinding met een Secure Sockets Layer (SSL)-technologieserver voor alle soorten transacties. Caffè Italia behoudt zich het recht voor om een aanvullende identificatie te vragen voor verificatiedoeleinden en zal per e-mail of telefoon contact met u opnemen.

Alle creditcardbetalingen worden geverifieerd via het Address Verification System (AVS) en CVV2.

Er wordt geen bestelling verzonden als gegevens zoals naam/adres/telefoon/e-mail niet verifieerbaar zijn.

Wanneer u uw bestelling plaatst, is uw pas geautoriseerd voor het bedrag. Binnen 0-24 uur verschijnen de kosten op uw pas.

Fraudewaarschuwing: wij gebruiken de diensten van verschillende kredietbeoordelingsbureaus en lokale wetshandhavingsinstanties in het geval dat er een frauduleuze transactie plaatsvindt.

2.1.2 Bankoverschrijving

Als u via een bankoverschrijving wilt betalen, ontvangt u alle gegevens op de betaalpagina en in de e-mail met de bevestiging van de bestelling.

2.1.3 Paypal

Na de bevestiging van de bestelling wordt u omgeleid naar de inlogpagina van PayPal om de betaling uit te voeren. Als u geen PayPal-account hebt, kunt u betalen met uw creditcard op het PayPal-portaal. Het bedrag op de Paypal-account wordt bij uw bevestiging in rekening gebracht.


Legal note

3. Wettelijke aantekening

3.1 Gebruiksvoorwaarden

Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat u zich houdt aan de algemene voorwaarden die in deze kennisgeving zijn uiteengezet. Als u hier niet mee akkoord gaat, gebruik de website dan niet.

De inhoud is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten voorbehouden. Een deel of de gehele inhoud van de webpagina's kan op geen enkele manier worden gekopieerd, gereproduceerd, overgedragen, geüpload, gepubliceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf, met uitzondering van uittreksels voor uitsluitend persoonlijk gebruik.

3.2 Disclaimer

De gegevens op deze website kan technische onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten en kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. Het bedrijf is in geen geval aansprakelijk voor enige indirecte en/of gevolgschade gerelateerd aan de inhoud van deze website.

3.3 Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank

De rechtbank van Treviso, Italië, is exclusief bevoegd en de Italiaanse wetgeving is van toepassing op elk geschil dat voortvloeit uit deze algemene voorwaarden en de activiteiten die eronder vallen.