De koffiemolen Rancilio Stile is de nieuwste toevoeging aan het assortiment koffiemolens van het Italiaanse bedrijf, leider in de productie en distributie van professionele en huishoudelijke koffiemachines. Rancilo Stile is een ultracompacte on-demand koffiemolen die zich kenmerkt door een elegante uitstraling en gebruiksgemak waardoor hij perfect is voor thuis of professioneel gebruik. Stile staat garant voor een nauwkeurige maling en dosering voor elk type koffiebereiding, van espresso tot French Press. Rancilio Stile heeft een rechthoekig profiel met een algeheel modernere afdruk die wordt gematerialiseerd door de twee kleurenversies: zwart en wit.

De functies van de Rancilio Stile koffiemolen

De functies van de Rancilio Stile koffiemolen

De koffiemolen Rancilio Stile is de ideale oplossing voor wie thuis wil genieten van een ultramoderne espresso, zoals in de beste bars. Met de Stile koffiemolen kunt u twee doses programmeren die altijd beschikbaar zijn, voor een enkele en een dubbele, met de mogelijkheid om een derde dosis te regelen voor de continue knop. De Stile-functies kunnen worden beheerd via een praktisch aanraakscherm waarmee u de tijden van de laatste uitgifte in on-demand-modus kunt bekijken. Met behulp van het touchscreen is het ook mogelijk om een getimede dosering uit te voeren en toegang te krijgen tot de onderhoudsfuncties door te ontdekken wanneer het nodig is om de bramen te vervangen.

De molenstenen worden groter en gaan van een diameter van 50 mm naar 58 mm. De molens zijn gemaakt van staal, een materiaal dat de voorkeur geeft aan delicaat en veelzijdig malen, en dat de mogelijkheid biedt om gemakkelijk over te schakelen van espresso naar French press. De trechter heeft een inhoud van 300 gram en heeft een praktische vulopening die het vullen vergemakkelijkt.

Met Rancilio Stile kunt u de maalgraad van de koffie op een praktische manier instellen met behulp van de ring aan beide zijden. Met de praktische Handsfree vork, in hoogte verstelbaar, kun je de filterhouder bevestigen en met een simpel gebaar beginnen met malen.

Waar kun je Rancilio Stile kopen

Waar kun je Rancilio Stile kopen

De combinatie van de Rancilio Silvia espressomachine en de Rancilio Rocky koffiemolen is al jaren een standaard voor liefhebbers van thuisespresso. Met de introductie van de nieuwe Stile wil het Italiaanse bedrijf zijn positie op de markt verder verstevigen door een moderne en veelzijdige koffiemolen aan te bieden die ook perfect kan matchen met de modellen Rancilio Silvia en Rancilio Silvia Pro X. De Stile koffiemolen is verkrijgbaar in de online winkels van Caffè Italia in een enkele versie of in combinatie met Rancilio-koffiemachines.