ga naar pagina

Gaggia Titanium is al jaren een absoluut referentiepunt voor het hele segment automatische koffiemachines. Gaggia Titanium, gelanceerd in 1999, introduceerde het "bean to cup"-concept op de binnenlandse markt, d.w.z. de mogelijkheid om een onberispelijke espresso of een romige cappuccino te bereiden met een simpele druk op de knop.

Gaggia Titanium kan automatisch alle bewerkingen beheren, van het malen en persen tot het doseren van de koffie in het kopje. Het ontwerp van de machine, gekenmerkt door een roestvrijstalen afwerking, een praktisch digitaal LCD-scherm en de draaibare basis, heeft bijgedragen aan het vergroten van het succes van het model, waardoor het al snel een referentiepunt werd voor bruikbaarheid, esthetiek en efficiëntie in gebruik.

De functies van de koffiemachine Titanium

De functies van de koffiemachine Titanium

Met Gaggia Titanium is het mogelijk om zeven verschillende dranken te bereiden (espresso, standaardkoffie, latte macchiato, cappuccino, caffè macchiato, caffè ristretto en heet water), die in lengte en intensiteit kunnen worden aangepast aan de smaakvoorkeuren van de gebruiker. Individuele dranken kunnen worden beheerd met behulp van de zeven toetsen op het drukknoppenpaneel. Het LCD-scherm ondersteunt de gebruiker bij het kiezen en aanpassen van de drank en maakt het mogelijk om een automatische timer in te stellen en de energiebesparende modus in te stellen. De koffiemachine Titanium geeft ook kokend water af om thee te zetten zonder dat een waterkoker nodig is.

De "Rapid Steam"-technologie van de espressokoffiemachine Gaggia Titanium vermindert de wachttijd tussen koffiedosering en stoomafgifte aanzienlijk, mede dankzij de aanwezigheid van twee ketels die respectievelijk zorgen voor de afgifte van water en stoom. De machine heeft ook een waterpomp van 15 bar die zorgt voor een hoge en constante druk.

De koffiemolen, gemaakt met keramische molens, biedt 18 verschillende instellingen voor het aanpassen van de maalgraad. Het koffiebonenreservoir is tevens voorzien van een luchtdicht afsluitsysteem waardoor het aroma van de bonen behouden blijft. De by-pass-doseerder maakt ook het gebruik van gemalen koffie mogelijk voor de bereiding van cafeïnevrije dranken. Het geïntegreerde kopjesverwarmersysteem zorgt er bovendien voor dat de kopjes altijd op een optimale temperatuur zijn.

De machine heeft ook een automatisch ontkalkingssysteem dat eenvoudig kan worden geprogrammeerd op basis van de mate van waterhardheid. Alle infusieonderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal, terwijl het waterreservoir eenvoudig kan worden verwijderd voor alle onderhouds- en reinigingswerkzaamheden.

Alternatieven voor de koffiemachine Gaggia Titanium

Er zijn tegenwoordig veel goede alternatieven voor de automatische koffiemachine Titanium. Het bedrijf Gaggia heeft de afgelopen jaren een segment automatische koffiemachines ontwikkeld dat beantwoordt aan de behoeften van de meest veeleisende consumenten voor een toegankelijke prijs. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen uit talloze modellen met zeer verschillende functies en prijzen.

Gaggia Accademia New Version

Gaggia Anima

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Accademia New Version

Gaggia Anima

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Magenta Plus

ga naar pagina

ga naar pagina

ga naar pagina

ga naar pagina

Wie behoefte heeft aan ondersteuning bij het kiezen van de beste automatische koffiemachine, kan contact opnemen met het Caffè Italia-team dat advies kan geven op basis van ieders gebruiksbehoeften en budgetmogelijkheden.