Voor de bereiding van een espresso zoals je die in een Italiaanse koffiebar drinkt, heb je een halfautomatische koffiemachine nodig met een filterhouder en een koffiemolen die de bonen op de juiste manier maalt. De evolutie van de markt voor huishoudelijke koffiemachines heeft geleid tot de ontwikkeling van all-in-one-modellen. Met deze complete en betaalbare machines word je een echte barista.

Een voorbeeld van deze machines is La Pavoni Domus Bar: een halfautomatische koffiemachine met geïntegreerde koffiemolen, alles wat je nodig hebt in één apparaat.

Caffè Italia presenteert een compleet overzicht van La Pavoni Domus Bar en probeert de belangrijkste kenmerken te belichten die de aankoop van dit model kunnen rechtvaardigen.

Belangrijkste kenmerken van La Pavoni Domus Bar

Belangrijkste kenmerken van La Pavoni Domus Bar

La Pavoni Domus Bar is er een halfautomatische espressomachine compleet met drankextractie en stoomproductie om dranken op melkbasis te maken. De Domus Bar is uitgerust met een pre-infusiefunctie die handmatig door de gebruiker kan worden geregeld dankzij de aanwezigheid van twee thermostaten: een voor de temperatuur van de koffie, de andere voor de stoomtemperatuur.

Met de geïntegreerde koffiemolen kun je espressokoffiebonen malen tot zeven verschillende maalgraden. Met dezelfde machine kun je op hetzelfde moment drankjes bereiden, een efficiënt gebruik van de ruimte. Bovenaan de machine bevindt zich een kopjeswarmer die de kopjes voorverwarmt voordat je de dranken bereidt. De Domus Bar is ook uitgerust met een voorverwarmfunctie waarmee de machine in slechts vier minuten klaar is voor gebruik.

Met de functie Turbosteam maak je heerlijk romig melkschuim voor cappuccino en latte macchiato, zonder het risico dat de melk aanbrandt of dat er onvoldoende schuim ontstaat. Tot slot is de Domus bar uitgerust met een afneembare watertank, zodat je het waterpeil kunt controleren dankzij een altijd zichtbare indicator.

Waarom La Pavoni Domus Bar kopen?

Waarom La Pavoni Domus Bar kopen?

Dit model koffiemachine is een uitstekende oplossing voor gebruikers die een espressomachine van professionele kwaliteit in hun keuken willen hebben. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die kenmerkend is voor de modellen van La Pavoni, kun je professionele apparatuur aanschaffen zonder buitensporig veel uit te geven voor de aanschaf van afzonderlijke apparaten.

Caffè Italia staat tot je beschikking voor verder aankoopadvies en om te bepalen welk model koffiemachine het beste bij je behoeften past.