Gaggia is een toonaangevend Italiaans bedrijf in de productie en distributie van handbediende en automatische koffiemachines zowel voor huishoudelijk als professioneel gebruik. De Gaggia Classic-koffiemachine geldt van oudsher als hét instapmodel binnen het assortiment voor huishoudelijk gebruik. Onlangs lanceerde Gaggia het New Gaggia Classic-model met een nieuw design en nieuwe functionaliteiten. 

De nieuwe Gaggia Classic is een koffiemachine waarmee u thuis een echte barista kunt worden en de traditionele handelingen van espressoprofessionals bij elke koffiepauze opnieuw kunt ontdekken.  En het nieuws houdt hier niet op. De Gaggia New Classic is nu verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren: klassiek blauw, industrieel grijs, noordpoolwit, kersenrood en donderzwart.

New Gaggia Classic

De nieuwe toevoegingen aan de Gaggia New Classic omvatten een set tuimelschakelaars, een driewegmagneetventiel, indicatielampjes voor de temperatuurregeling en een nieuwe pomphouder. De Gaggia New Classic beschikt ook over een professioneel stoompijpje dat melk kan opschuimen volgens de normen van de meest veeleisende barista's.

Naast alle nieuwe functies van het New Classic-model, komt Gaggia nu tegemoet aan de wensen van al zijn trouwe klanten met vijf kleuralternatieven die aan elke stijl- en persoonlijkheidsvereiste voldoen.