In dit bericht presenteren we een videoreview van de koffiemachine van Rancilio Silvia - een essentiële investering voor alle koffieliefhebbers die graag voortdurend en regelmatig een professionele espresso proeven in het comfort van hun eigen keuken. Rancilio Silvia is namelijk uitgerust met een moderne technologie die het vergelijkbaar maakt met de andere professionele modellen van de Rancilio-lijn.

Rancilio Silvia New Edition 2020

De machine heeft een ergonomisch ontwerp en is in twee kleuren beschikbaar: roestvrij staal en limited editon zwart - beide perfect aan te passen aan elke huiselijke omgeving zonder te veel werkruimte in beslag te nemen.

In deze video begeleidt ons onze technische expert Grant Adams bij de presentatie van de nieuwe functies die het nieuwe model Rancilio Silvia V6 E 2020 kenmerken. In de videoreview worden ook de gebruiks- en de reinigingswijze van de machine uitgelegd. Grant geeft ons waardevol advies over de optimale malingstechnieken om een espresso volgens het boekje te maken.

De nieuwe Rancilio Silvia V6 E 2020 wordt gekenmerkt door de bekledingsmaterialen van de beschermgroep, die nu gemaakt zijn van polycarbonaat en ABS, door het materiaal van de stoomlans van roestvrij staal en door de nieuwe reeks pictogrammen op het drukknoppaneel.

Rancilio Silvia V6 E 2020 wordt ook geleverd met een professionele tamper van 58 mm met zwart houten handvat met platte roestvrijstalen basis.