Rocket Espresso is een toonaangevend bedrijf in de productie en distributie van huishoudelijke en professionele koffiemachines. De bijzondere eigenschappen van de Rocket espressomachines zijn de grote aandacht voor detail en het vakmanschap dat alle modellen binnen het assortiment onderscheidt.

Het Rocket Apartment koffiezetapparaat

De Rocket Appartamento is een compacte semi-automatische koffiemachine die geschikt is voor plaatsing in omgevingen met beperkte ruimte. Maar het bescheiden formaat van de machine moet je niet op het verkeerde been zetten. Het ontwerp is iconisch dankzij de brede voetjes, de R van Rocket die op de stoomknop is geplaatst en de lasersnede die de zijpanelen onderscheidt, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meegeleverde geleiders in de kopjeswarmer zijn gemaakt van plastic, maar metalen geleiders kunnen apart worden aangeschaft.

De geleverde technologie omvat een boiler met warmtewisselaar, een E61-groep en een dubbel pre-infusiesysteem waarmee de Rocket Appartamento professionele prestaties kan leveren.

Het Rocket Apartment koffiezetapparaat

De Rocket Espresso technologie voor het Appartamento model 

Dankzij het warmtewisselingssysteem kan de Appartamento tegelijkertijd stoom en water afgeven, zodat er geen verloren momenten zijn tussen de bereiding en uitgifte van meerdere dranken op melkbasis. De E61-groep houdt de temperatuur van het infusiewater stabiel en hevelt het water van de boiler door de groep en vice versa. Een dubbel pre-infusiesysteem bevordert de extractie van aromatische en romige dranken.

Deze koffiemachine maakt gebruik van een grote 1,8 liter koperen boiler die, samen met een 1200 Watt verwarmingselement, zorgt voor een uitstekende zetkracht. De niveaus van de ketel en de tank worden geregeld door geïntegreerde elektronische sensoren die deze in de gaten houden en waarschuwen bij lage niveaus, of de machine automatisch uitschakelen als de waarschuwingen om wat voor reden dan ook worden genegeerd.  Het stoompijpje wordt gekenmerkt door de gepatenteerde Cool Touch-technologie die het risico op brandwonden tijdens stoomafgifte verlaagt.

De Rocket Espresso technologie voor het Appartamento model

Koop je Rocket in de Coffee Italia winkel

De Rocket Appartamento wordt inclusief een handige metalen stamper geleverd die direct met de machine kan worden gebruikt. Het model is verkrijgbaar in de Caffè Italia winkels. Neem contact op met ons verkoopteam om alle kenmerken van de Rocket Espresso Appartamento te ontdekken.