De Magenta lijn

In het voorjaar bracht Gaggia de Magenta-lijn op de markt, een volautomatisch koffieapparaat met een elegant design waarmee je snel en automatisch een grote variatie aan dranken bereidt. De Magenta-lijn heeft een zeer eenvoudige bedieningsinterface waarmee gebruikers gemakkelijk elk type drank op basis van koffie of melk kunnen bereiden.

Een nadere blik op het Magenta Prestige-model

Een nadere blik op het Magenta Prestige-model

De Prestige is het vlaggenschipmodel van de Gaggia Magenta-lijn, ontworpen voor gebruik dat functionele eenvoud en kwaliteit van de drank verenigt met de zorgvuldige afweging van alle opties voor persoonlijke aanpassing die karakteristiek zijn voor alle automatische Gaggia-modellen.

De machine is uitgerust met een groot kleurendisplay met aanraak-gevoelige toetsen die controle bieden over alle handelingen van drankselectie, malen, extractie en verwarmen. Met de machine, die in 21 verschillende talen kan worden gebruikt, kunt u tot 12 verschillende dranken op basis van koffie en melk zetten. Op het handige display kunt u ook de bereidingsmethoden opslaan voor toekomstig gebruik.

De koffiemachine is geïntegreerd met een koffiemolen met keramische molen, op 5 niveaus verstelbaar, waardoor een maling met een altijd vers aroma wordt verkregen. Met de machine kunt u ook reeds gemalen koffie gebruiken die in de daarvoor bestemde houder kan worden geplaatst.

De machine bevat ook zeer uitgelezen details, waaronder de "espressolade", een verwijderbare en verstelbare "trede" van roestvrij staal waarmee u, wanneer deze op de juiste hoogte is ingesteld, een espressokoffie kunt krijgen met een perfecte crèmelaag, zonder spetters. Dankzij het melksysteem met geïntegreerde karaf kun je de melk op een uniforme en compacte manier emulgeren, zonder dat er bellen ontstaan. De geïntegreerde melkkan is ook eenvoudig te verwijderen, zodat je hem in de koelkast kunt bewaren of beter kunt schoonmaken.

De onderhouds- en reinigingswerkzaamheden kunnen gemakkelijk worden beheerd via het speciale display dat de gebruiker ook waarschuwt wanneer het nodig is om de periodieke ontkalking, een essentiële handeling om de machine in uitstekende staat van gebruik te houden, uit te voeren.

Gaggia Magenta Prestige

Conclusie

De Gaggia Magenta Prestige, ontworpen en geproduceerd in Italië, kan worden aangeschaft in onze Caffè Italia online winkels. Bezoek de afdeling en ontdek de speciale aanbiedingen die we aan je hebben toegewijd.