Anima is de gloednieuwe lijn van automatische koffiemachines gelanceerd door Gaggia. Vier modellen espressomachines met een compact en elegant design: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class en Gaggia Anima Prestige.

De 4 automatische espressomachines bieden de mogelijkheid om de bereidingsinstellingen van de verschillende dranken te personaliseren en te onthouden, door simpelweg de betreffende knop een paar seconden ingedrukt te houden. Al de Gaggia Anima-modellen zijn uitgerust met een LCD-display met knoppen die meer controle en zichtbaarheid garanderen, waardoor het koffie zetten wordt vergemakkelijkt.

Dankzij de Optiaroma-functie is het mogelijk om een espresso op maat te maken door de mate van intensiteit van het aroma te selecteren, terwijl u met de instelbare 100% keramische molen de maalgraad van de koffiebonen kunt selecteren, van de fijnste stand voor een intensere smaak tot de grofste voor een lichte koffie. De pre-infusie-functie bevordert het contact van het water met de versgemalen koffie, waardoor alle soorten koffie body en smaak krijgen.

De modellen worden gekenmerkt door een elegant en modern design en bieden 3 verschillende opties voor de melk-emulsie om aan de behoeften van elke thuisbarista te voldoen: geïntegreerde melkkan, cappuccinatore en klassieke roestvrijstalen melkopschuimer.

Gaggia Anima

Gaggia Anima

Met de Gaggia Anima volautomaat voel je je, dankzij de klassieke roestvrijstalen melkopschuimer, een echte barista en maak en geniet je thuis comfortabel van romige cappuccino's, of schenk je heet water voor thee en kruidenthee.

Gaggia Anima Deluxe

Gaggia Anima Deluxe

Het model Anima Deluxe wordt gekenmerkt door een automatische cappuccinatore die de melk uit de kan neemt en deze automatisch emulgeert en een fluweelachtig schuim afgeeft in de kop. Je kan met een enkele klik espresso, een grote espresso, geëmulgeerde melk of heet water maken!

Gaggia Anima Class

Gaggia Anima Class

Door gebruik te maken van een geïntegreerde melkkan, stelt het Anima Class koffiezetapparaat je in staat om op maat gemaakte koffie- en melk-dranken te bereiden, en hij verstrekt ook water voor de bereiding van infusies of thee. Dankzij de Quick Clean melkcircuitreiniging is het ook mogelijk om het melkcircuit in enkele seconden na elk gebruik grondig te reinigen, waardoor een perfecte hygiëne wordt gegarandeerd.

Gaggia Anima Prestige

Gaggia Anima Prestige

De nieuwe Gaggia Anima Prestige stelt je in staat om 5 verschillende dranken te bereiden  op basis van koffie en melk (van traditionele espresso tot cappuccino), om aan alle vereisten van koffieliefhebbers te voldoen. Dankzij geïntegreerde melkkan kan je in feite met een simpele klik romige cappuccino's bereiden. Daarnaast is het automatische koffieapparaat hygiënisch en praktisch dankzij de automatische reinigingscyclus en de mogelijkheid om hem gemakkelijk in de koelkast te bewaren.

Alle vier de Gaggia Anima-modellen zullen ons rijke assortiment van Gaggia-koffiemachines completeren en zullen binnenkort te koop zijn. Op de informatievellen van elk model kan je alle technische informatie en de kenmerken van elk model vinden. Als je jouw behoeften in detail tegen het licht wil houden, raden wij je aan om contact op te nemen met ons verkoopteam, dat je het model kan aanraden dat het beste bij je behoeften past.