Gaggia Brera

TECHNOLOGIE

Met de automatische koffiemachine van Gaggia Brera met geïntegreerde koffiemolen kunt u een klassieke espressokoffie bereiden, waardoor je een koffiearoma krijgt zoals dat van je favoriete bar. De koffiemachine van Gaggia Brera is uitgerust met een keramische koffiemolen (250 g) waarmee de koffie optimaal gemalen kan worden en waarmee je verschillende doses kunt instellen, van 7 tot 10,5 g. Met de aroma-aanpassingsfunctie kunt u kiezen uit vier verschillende smaakintensiteiten. De koffiemachine heeft ook een speciaal bakje voor de gemalen koffie.

DESIGN

De Gaggia Brera heeft een frontpaneel in roestvrij staal, wat deze een professionele look geeft en deze ook geschikt maakt voor gebruik buiten de keuken. De behuizing van de koffiemachine is niet helemaal van staal: de zijpanelen en de bedieningsknop zijn van plastic. Ondanks haar grootte, beschikt de Gaggia Brera niet over een grote tank (1,2 L) en bak voor koffiedik (8 porties).

Gaggia Brera

GEBRUIK

Gaggia Brera is een automatische koffiemachine waarmee u dankzij het Aroma Select-mechanisme een hoogwaardige espresso kunt verkrijgen. Na het malen van de bonen doseert en zet de koffiemachine automatisch de koffie. U kunt de hoeveelheid gezette koffie ook programmeren voor een espressokoffie en een gewone kop koffie. Het digitale display maakt navigatie snel en gemakkelijk. De energieklasse A en het automatisch uitschakelsysteem zorgen voor een laag energieverbruik. De Gaggia Brera is bovendien uitgerust met een stoompijpje voor het bereiden van melkschuim, cappuccino, heet water, thee en kruidenthee.

ONDERHOUD

Gaggia Brera biedt een automatische spoelcyclus na elk gebruik. Het is daarom noodzakelijk om altijd een leeg kopje binnen handbereik van de dispenser te houden. De ontkalkingscyclus is een beetje ingewikkeld en omslachtig. De elegante buitenkant van de Gaggia Brera vraagt duidelijk veel reiniging.