INLEIDING

Sage, een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van automatische koffiemachines, brengt vier modellen voor het huishoudelijke segment opnieuw op de markt, een markt die steeds meer aandacht geeft aan functionaliteit en veeleisend is op het gebied van kwaliteit.

Binnen dit scenario lanceert SAGE vier verschillende modellen om van de koper een echte “bartender at home” te maken. De vier modellen verschillen in functionele kenmerken en prijsklasse, maar zijn toch verenigd door vier belangrijke elementen: dosering, druk, temperatuur en waarde.

Laten we de vier referentiemodellen samen doornemen.

BAMBINO PLUS

BAMBINO PLUS

Het Bambino Plus-model wordt beschouwd als het instapmodel van het Sage-huishoudelijk assortiment. De koffiemachine is uitgerust met een professionele filterhouder die perfect de hoeveelheid koffie kan doseren, die men nodig heeft voor de 54mm filterhouder. De machine heeft een opwarmtijd van slechts 3 seconden en stelt je in staat om op een eenvoudige en functionele manier melk op te schuimen dankzij het automatische stoompijpje.

BARISTA EXPRESS

BARISTA EXPRESS

Barista Express wordt beschouwd als een van de best verkochte modellen in het Sage-assortiment voor thuis. Dankzij de aanwezigheid van een manometer maakt de machine een volume-regeling van de druk in de filterhouder mogelijk. Met deze functie maak je een perfecte espresso. De machine is ook uitgerust met een conische koffiemolen die de juiste hoeveelheid koffie direct in de filterhouder brengt.

BARISTA PRO

BARISTA PRO

Barista Pro is het meest geavanceerde model dat nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk maakt en van het begin tot het einde tijdens de extractie constant op 93 graden blijft. De machine is uitgerust met een handige display waarmee men de 5 temperatuurniveaus voor de infusie aan kan passen en alle aspecten van de koffiebereiding kan regelen. De machine is uitgerust met een Thermojet snelverwarmingssysteem waarmee u de extractietemperatuur in slechts 3 seconden bereikt.

ORACLE TOUCH

ORACLE TOUCH

Oracle Touch daarentegen is het topmodel met geavanceerde maal-, pers- en doseerfuncties. De machine is voorzien van een dubbel boilersysteem en een groot display waarmee men het malen, extractie en bereiden van melk en room helemaal in de hand heeft. Oracle Touch heeft ook een veiligheidsklep die de maximale druk tijdens extractie beperkt, waardoor de koffie geen bittere smaak krijgt. Dit is meestal een functie die is voorbehouden aan professionele koffiemachines. De OneTouch-functie is daarentegen weggelegd voor liefhebbers van Amerikaanse koffie die met een simpele klik kunnen genieten van een tot in de perfectie bereide long coffee.

CONCLUSIE

Sage heeft deze vier modellen opnieuw gelanceerd met als doel te voldoen aan alle functionele en budgettaire behoeften van consumenten. Caffè Italia presenteert het complete SAGE assortiment binnen haar assortiment. Bezoek de winkel voor meer informatie.