De Gaggia Anima Prestige is een espressomachine die volledig in Italië is ontworpen en vervaardigd, die het toch al brede assortiment automatische modellen van het Italiaanse koffiemachinebedrijf completeert. Dankzij de one-touch-technologie, laat de Anima Prestige je tot zes verschillende drankjes bereiden met een simpele druk op de knop. De integratie van een melkkaraf in de machine en de ruime capaciteit van het reservoir maken van de Prestige een ideale oplossing voor de behoeftes van gezinnen die van een brede selectie aan op melk gebaseerde dranken willen genieten.

HET DESIGN VAN DE GAGGIA ANIMA PRESTIGE

Ondanks de hoogstaande technologische configuratie en de ruime maat van het reservoir heeft de Anima Prestige een zeer compact formaat dat het toestaat zich aan te passen aan de meest uiteenlopende plaatsen van bestemming. De koffiebonenhouder heeft een inhoud van 250 gram koffie, terwijl de karaf tot een halve liter melk kan bevatten. De uitgiftetuiten voor de dranken hebben een ideale hoogte om ook hoge glazen en koppen te gebruiken, ideaal voor het bereiden van dranken op basis van melk. De Anima Prestige heeft een design dat vergelijkbaar is met het model Accademia, compleet met roestvrijstalen voorplaten en zachte, rechthoekige knoppen. Het LCD interface, compleet met rechthoekige knoppen, en het tweekleurige display laten je de functies en instellingen van de machine op een eenvoudige en snelle manier beheren.

Gaggia Anima Prestige

DE TECHNOLOGIE VAN HET KOFFIEMALEN

De koffiemolen is uitgevoerd met keramische bladen (klassiek voor de automatische Gaggia modellen) en kan worden ingesteld op 5 verschillende malingen (van de fijnste voor een intense smaak tot grover voor lichte smaken), terwijl het "Gaggia Adapting System" het je toestaat automatisch de malingscyclus aan te passen dankzij de ervaring die is opgedaan en vastgelegd bij de voorgaande uitgiftecycli van het drankje. De koffiebonenhouder is voorzien van een speciaal deksel dat het behoud van het aroma garandeert.

PERSONALISATIE VAN DE DRANKEN

Dankzij het Optiaroma systeem laat de Gaggia Anima je de intensiteit van je favoriete drank personaliseren via vijf aroma-instellingen: van extra delicaat tot supersterk. Het temperatuur-regelingssysteem maakt de keuze mogelijk tussen drie verschillende temperatuurniveau's: laag, midden en hoog. De verschillende instellingen voor hoeveelheid en intensiteit van de dranken kunnen eenvoudig in het geheugen worden opgeslagen door de betreffende knop enkele seconden ingedrukt te houden. Dankzij een technologie met leer-algoritmes regelt het "Gaggia Adapting System" automatisch de malingstijd op basis van de instelling voor de intensiteit van de koffie. De pre-infusie functie, die het contact regelt tussen het water dat wordt losgelaten en de versgemalen koffie, laat je een espresso zetten met uniek aroma en smaak.

Gaggia Anima Prestige

GEINTEGREERDE MELKKARAF

De geïntegreerde melkkaraf laat je een heerlijke cappuccino, latte macchiato, of geëmulgeerde melk zetten, met een eenvoudige druk op de betreffende knop. De karaf heeft een speciale houder aan de linkerkant van de body van de machine en kan eenvoudig worden verwijderd om in de koelkast bewaard te worden wanneer hij niet wordt gebruikt. Wanneer de karaf wordt verwijderd kan er een tuit voor heet water worden bevestigd die je heet water laat tappen voor een normale kop koffie, thee, of warme chocola. De dranken met melk en opgeschuimde melk kunnen worden gepersonaliseerd, net als de dranken op koffie-basis, op grond van het favoriete volume aan koffie en melk.

SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD VAN DE GAGGIA ANIMA PRESTIGE

Het onderhoud van de Gaggia Anima Prestige kan heel handig worden uitgevoerd dankzij de mogelijkheid de belangrijkste onderdelen van de machine eenvoudig te verwijderen: uitgiftegroep, druppel-opvang tray, waterreservoir, koffiedrabhouder en melkkaraf. Het "Melk Quick Clean" systeem laat je het melkcircuit automatisch schoonmaken na elke bereiding, waarmee een perfecte hygiëne is gewaarborgd. De Gaggia Anima Prestige heeft bovendien een automatisch schoonmaaksysteem voor het koffiecircuit dat zich elke keer dat de machine wordt aan- of uitgezet activeert. De ontkalkingsfunctie wordt geregeld door een automatisch systeem dat de gebruiker waarschuwt om van start te gaan met de ontkalking die stap voor stap kan worden uitgevoerd door de instructies op het display te volgen.