Nuova Simonelli lanceert het nieuwe Oscar Mood-model

Nuova Simonelli presenteert Oscar Mood, een nieuwe semi-professionele koffiemachine aan een groep toegewijd aan alle koffieliefhebbers die willen genieten van een onberispelijke espresso of een drankje op basis van melk in een omgeving waar smaak en welzijn in perfecte harmonie samenkomen. Met Oscar Mood kun je dankzij zijn compacte formaat en professionele technologische apparatuur een espresso met een onberispelijke smaak of verschillende dranken op melkbasis bereiden, rechtstreeks in je keuken, op kantoor of in elke ruimte die is bedoeld voor koffiepauzes.

Nuova Simonelli lanceert het nieuwe Oscar Mood-model

Een nieuw ontwerpconcept

Oscar Mood neemt de designlijnen van het historische Nuova Simonelli Oscar model over, maar heeft verschillende innovatieve kenmerken zoals de professionele filterhouder met houten handvat, het microgeperforeerde roestvrijstalen rooster, een stoomactiveringsknop die het hefboommechanisme van het vorige model vervangt en een "cool touch" stoomstaaf die het risico van verbranding vermijdt. Het nieuwe model is extreem veelzijdig dankzij de vier kleuren zwart, guacamole, duifgrijs en rood, waardoor het zich kan aanpassen aan elke bestemmingsruimte.

De technologie van Oscar Mood

De technologie van Oscar Mood

Het nieuwe Mood-model is uitgerust met warmtewisselingstechnologie waarmee je de temperatuur op een stabiele manier kunt regelen en tegelijkertijd de kwaliteit van de extractie kunt verbeteren. Een professioneel PID-drukschakelsysteem regelt elektronisch de keteltemperatuur, terwijl een geïntegreerde overloop de keteldruk regelt. De bediening van de functies van de koffiemachine wordt verzekerd door een professioneel display waarin het toetsenbord is geïntegreerd en waarmee ook de zettijden kunnen worden geregeld dankzij een handige en intuïtieve timer. Flexibiliteit in het gebruik wordt ook gegarandeerd door de compacte afmetingen, het lichte gewicht (13 kg) en de korte opstarttijd: de machine is al na 15 minuten na het opstarten klaar voor gebruik.

Een nieuwe ervaring van smaak en welzijn

Met Oscar Mood heeft Nuova Simonelli het assortiment koffiemachines voor huishoudelijk gebruik uitgebreid en vernieuwd. De machine is zowel verkrijgbaar met een directe wateraansluiting als met een ingebouwde boiler van 3 liter. Laten we de innovaties van het Oscar Mood-model samenvatten:

  • thermogecompenseerde doseergroep voor consistente en kwalitatieve extracties;
  • effectief PID-systeem voor elektronische regeling van de gewenste temperatuur;
  • overloopssysteem dat de pompdruk afstelt op het gewenste niveau;
  • handig en intuïtief display met timer voor volledige controle van de functies;
  • stoompijpje met "cool touch" materiaal om verbranding te voorkomen;
  • stoom trekker knop;
  • professionele filterhouder met houten handvat;
  • vier verschillende kleuren: zwart, taupe, guacamole, rood;
  • microgeperforeerd roestvrijstalen rooster.

Oscar Mood is uiteraard aanwezig in de Caffè Italia online winkels. Kom direct langs in de winkel of neem contact op met ons verkoopteam dat je kan adviseren over het model dat het beste bij je past.