In dit artikel presenteren we een van de nieuwste innovaties van Gaggia op het gebied van handmatige koffiemachines voor thuis.

De Gaggia Viva Chic is een kleine, functionele machine met een handige instelknop, waarmee je gemakkelijk uitstekende koffie of stoom voor een lekkere cappuccino maakt. De Viva Chic is uitgerust met twee "crema perfetta"-filters waarmee zowel gemalen koffie als ESE-compatibele pads kunnen worden gebruikt. Dankzij de onder druk staande filterhouder zet je een heerlijk romig kopje koffie met de Viva Chic, zowel met gemalen koffie als met pads. Voor twee kopjes hoef je niet lang te wachten: dankzij de dubbele schenktuit zet je één kopje of twee kopjes koffie tegelijk.

Gaggia Viva Chic

Viva Chic is ook uitgerust met een aluminium boiler, een verwijderbare tank van 1 liter, een gemakkelijk afneembare kopjeshouder om eenvoudig te kunnen reinigen en een kopjeswarmer die de kopjes op de ideale temperatuur houdt, voor een heerlijk kopje warme koffie. Met de klassieke melkopschuimer van Gaggia kun je dranken op basis van melkschuim maken (cappuccino, latte macchiato, enz.), maar ook heet water voor thee of kruidenthee.

handmatige koffiemachines

De compacte Viva Chic is de perfecte machine voor kleinere ruimtes. Het apparaat is verkrijgbaar in drie kleuren: Cappuccino, Industrial Grey en Midnight Blue. Er is ook een energiebesparingsfunctie, waarmee de machine na 9 minuten niet te zijn gebruikt automatisch wordt uitgeschakeld.