De nieuwe Gaggia Accademia is de nieuwste innovatie van het Italiaanse bedrijf, een toonaangevende fabrikant en distributeur van espressomachines voor thuis en voor professioneel gebruik. De nieuwe Accademia met zijn elegante zwarte restyling is ongetwijfeld het speerpunt van het assortiment automatische espressomachines voor thuisgebruik van het bedrijf. Lees meer over het ontwerp, de technische eigenschappen en de functies van het nieuwe model.

Het ontwerp van de nieuwe Gaggia Accademia

Het design van de nieuwe Accademia espressomachine is op verschillende punten gewijzigd ten opzichte van het vorige model. De behuizing van de machine is donker met een rode lijn die de verlichte details benadrukt en die bedoeld is om de gebruikerservaring van het model met aanraakbediening te vereenvoudigen. De gelakte stalen behuizing zorgt voor een goede duurzaamheid, terwijl de glanzende zwarte voorzijde het apparaat altijd een elegante uitstraling geeft. De machine heeft een groot kleurentouchdisplay met 3D-pictogrammen en verlichte knoppen. De doseerknoppen van roestvrij staal hebben een speciale textuur voor een optimale grip onder alle omstandigheden. De nieuwe machine heeft bovendien een ruime kopjeswarmer van roestvrij staal.

Het ontwerp van de nieuwe Gaggia Accademia

De functies van de nieuwe Accademia koffiemachine

Het in- en uitschakelen, instellen van de machine, bereiden van dranken en reinigen kunnen allemaal via een groot aanraakscherm met handige wizards worden bediend. Met een speciaal aanraaktoetsenbord kunt u de naam van uw favoriete drankjes wijzigen en aanpassen. De Gaggia Accademia kan 19 verschillende dranken bereiden: van espresso tot cappuccino, latte macchiato, flat white, Amerikaanse koffie en caffè cortado. Uw eigen professionele barman in uw keuken!

De technologie van de nieuwe Accademia

Met een handige knop in het midden van de machine kan de intensiteit van de espressocrème op drie niveaus worden ingesteld. Zo kunt u genieten van een espresso met een volle smaak of een lichtere koffie. De Accademia heeft een eigen melkkaraf die erg handig is voor het bereiden van dranken en het reinigen van de machine. Met het professionele stoompijpje van roestvrij staal maakt u met één klik heerlijk melkschuim. Het stoompijpje geeft ook heet water af voor thee en infusies, en kan worden gespoeld met een speciale knop. De verstelbare tuit is geschikt voor verschillende soorten kopjes, zodat u altijd koffie op de juiste temperatuur zet.

De technologie van de nieuwe Accademia

Waar kan ik de nieuwe Gaggia Accademia kopen?

U vindt de nieuwe Gaggia Accademia in ons assortiment automatische koffiemachines van Gaggia. Vergelijk nu de modellen en neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor vragen of aankoopadvies.