Magenta is de gloednieuwe lijn van volautomatische koffiemachines, gelanceerd door Gaggia.

Drie modellen espresso machines met een eigentijds ontwerp en een intuïtieve interface: Gaggia Magenta Plus, Gaggia Magenta Milk en Gaggia Magenta Prestige.

Alle modellen Gaggia Magenta hebben de mogelijkheid om de bereidingsinstellingen van de verschillende dranken aan te passen en op te slaan. De 3 volautomatische espressomachines zijn uitgerust met een prachtig TFT-kleurentouchscreen en 8 capacitieve aanraakknoppen, die meer controle en overzicht geven, waardoor het koffiezetten snel en gemakkelijk wordt.
Dankzij de Optiaroma-functie is het mogelijk een espresso op maat te maken, door de intensiteit van het aroma te selecteren, terwijl de functie van pre-infusie het contact van water met de versgemalen koffie bevordert, waardoor alle dranken op basis van koffie een unieke smaak krijgen.

De modellen worden gekenmerkt door een elegant, dynamisch en modern ontwerp en bieden 3 verschillende melkemulsieoplossingen om aan elke behoefte te voldoen: geïntegreerde melkkaraf, CAPPinCUP-systeem en professioneel stoompijpje.

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus is uitgerust met een professioneel stoompijpje, waardoor een perfecte melkemulsie wordt verkregen. U kunt nu zelf een cappuccino maken zoals het hoort, comfortabel thuis.

Gaggia Magenta Milk

Gaggia Magenta Milk

De volautomatische koffiemachine Gaggia Magenta Milk heeft het innovatieve one-touch-systeem CAPPinCUP, die de melk uit de meegeleverde externe karaf haalt, emulgeert en met precisie afgeeft, zonder dat de beker of het glas onder de koffiedispenser vandaan hoeft te komen, alles met een simpele klik.

Dankzij de meetschaal op de externe glazen karaf kan men op elk moment de hoeveelheid aanwezige melk controleren. De karaf is gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser worden afgewassen.

Gaggia Magenta Prestige

Gaggia Magenta Prestige

De nieuwe Gaggia Magenta Prestige stelt u in staat om 12 verschillende dranken te bereiden, om aan alle behoeften van koffieliefhebbers te voldoen.
Met de geïntegreerde melkkaraf kunt u al uw dranken op melkbasis met één enkele klik klaarmaken. De geïntegreerde melkkaraf schuimt de melk twee keer op en verwijdert alle luchtbellen voor perfect schuim met de juiste temperatuur. De karaf kan in de koelkast worden gezet en gemakkelijk schoon worden gemaakt, dankzij de automatische reinigingscyclus.