Het 30-jarig jubileum van het Classic-model

Gaggia Milano, het historische Italiaanse bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van koffiemachines voor huishoudens en bedrijven, lanceert ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het Gaggia Classic-model een exclusieve "Limited Edition"-versie.

Het creatieve concept van de Gaggia Limited Edition 

De editie, bestaande uit slechts 3.000 exemplaren die volledig in Italië zijn geproduceerd, is tot stand gekomen in samenwerking met de ontwerper en illustrator Pierpaolo Gaballo. Het concept dat is gebruikt voor de ontwikkeling van het product verwijst naar het thema van een acrobaat die zijn act perfectioneert door constante toewijding aan oefening en de zoektocht naar balans. Vandaar de analogie met het Home Barista-thema waarmee Gaggia, vooral het nieuwe Classic-model, wilde voldoen aan de behoeften van espresso-enthousiastelingen die de praktijken en bewegingen van professionele barista's in hun eigen huis willen nabootsen. 

Het creatieve concept van de Gaggia Limited Edition

Een exclusief design voor het nieuwe Gaggia-model

Het artistieke acrobatenthema krijgt vorm binnen het design van het koffiezetapparaat door een de thematische illustraties van het initiatief rechtstreeks in de carrosserie in te voegen.  Het thema is ook opgenomen in een papieren illustratie, toegewijd aan de koper van het 30-pack Gaggia Classic

De technologie van Gaggia Classic Pro

De technologische componenten van het halfautomatische model Classic Limited Edition zijn hetzelfde als de hoofdlijn Classic Pro, dus een revolutionaire interface die bestaat uit drie intuïtieve knoppen waarmee alle inschakel-, extractie- en uitschakelhandelingen kunnen worden beheerd, een professionele stoompijp die perfect geëmulgeerd melkschuim kan produceren en een pomp van 15 bar, de juiste druk om een Italiaanse espresso met onberispelijk room te maken.

De technologie van Gaggia Classic Pro

Classic Limited nu verkrijgbaar in Caffè Italia-winkels

De 30 Limited Edition ligt nu exclusief in de Caffè Italia-winkels met een zeer beperkt assortiment. We raden alle liefhebbers van de wereld van espresso aan om van deze unieke kans te profiteren, niet alleen om hun keuken te verfraaien met een uniek meubel, maar ook om te genieten van een Italiaanse espresso met een perfect uitgebalanceerde smaak en intensiteit. Als een acrobaat...