automatische koffiemachines

De automatische koffiemachines zijn tegenwoordig één van de beste oplossingen voor degenen die thuis van een kopje koffie willen genieten, net zoals in een bar. Het belangrijkste kenmerk van de automatische koffiemachine is de aanwezigheid van een geïntegreerde koffiemolen waarmee u de koffie kunt malen en van de geselecteerde drank al na enkele seconden kunt genieten. Met automatische koffiemachines is het mogelijk om meer dranken te bereiden (espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato enz.), de mate van koffiemaling aan te passen en functies zoals gegevensopslag en automatische uitschakeling te gebruiken. Automatische koffiemachines zijn makkelijk om mee om te gaan, zelfs op onderhoudsniveau, dankzij de aanwezigheid van automatische reinigingscycli. 

Hier is een gids om u te helpen bij het kiezen van de beste automatische koffiemachine die voldoet aan uw behoeften.

Gaggia Brera RI9305/01

Gaggia Brera

La Gaggia Brera is een klassieker onder de automatische machines voor degenen die niet beschikken over een hoog budget, maar die alsnog willen genieten van een uitstekende espresso, koffie of cappuccino in eigen huis.

Ga naar de productpagina

Philips Series 5000 EP5365/10

Philips Series 5000

De Philips Series 5000 is de ideale oplossing voor diegenen die een automatische koffiemachine nodig hebben die wordt gekenmerkt door goede prestaties op het gebied van capaciteit en gebruiksfrequentie. 

Ga naar de productpagina

De Longhi Primadonna Elite Ecam 650.55.MS

De Longhi Primadonna Elite Ecam

De De Longhi Primadonna is een superautomatische koffiemachine op hoog niveau, beschikbaar met een 3,5-inch kleurendisplay met intuïtief menu en 8 touch knoppen voor snelle selectie van de belangrijkste recepten.

Ga naar de productpagina

Saeco Aulika Focus V2

Saeco Aulica

De automatische koffiemachine Saeco Aulika is de perfecte combinatie van esthetiek en professionele prestaties. Het heeft een schoon, rationeel ontwerp en een ongeëvenaarde technologie.

Ga naar de productpagina

Sage the Barista Pro™

Sage Barista

De automatische koffiemachine SAGE THE BARISTA heeft verwisselbare filters en een breed scala aan automatische functies waarmee u in een mum van tijd een koffie  voor echte liefhebbers kunt bereiden.

Ga naar de productpagina