Ceado, een bedrijf dat de allernieuwste technologie op het gebied van koffiemolens vertegenwoordigt, presenteert de nieuwe E5P- en E6P-modellen die worden gekenmerkt door innovatieve functies die het malen van koffie in de huiselijke en professionele omgeving gemakkelijker maken.

Ceado E5P

Ceado E5P is een koffiemolen met compacte afmetingen geschikt voor zowel huishoudelijke als professionele omgevingen. Het compacte ontwerp past zich gemakkelijk aan elke locatie aan en het extreme gebruiksgemak maakt deze molen ideaal voor elk type gebruik.

De Ceado E5P is uitgerust met een Steady Lock Grinder-systeem dat zorgt voor een constante afstand tussen de maalstenen, zodat u zelfs in situaties met zware belasting de juiste korrelgrootte kunt instellen.

De grootste nieuwigheid van het Ceado E5P-model, naast de standaard zwarte kleur, is de on-demand functionaliteit die op een eenvoudige en intuïtieve manier kan worden geactiveerd met een speciale knop.

Ceado E6P

Ceado E6P is een compacte koffiemolen geschikt voor elke gebruiksruimte. Het nieuwe E6P-model is opnieuw ontworpen in al zijn componenten en mechanismen, voor een nog comfortabelere en nauwkeurigere bediening.

De Ceado E6P is gebouwd met lichtmetalen materialen, asynchrone motor met thermische bescherming en een bel van polycarbonaat. Al deze materialen garanderen een hoge betrouwbaarheid en hoogwaardige prestaties.

De eenvoudig instelbare filterdrager maakt het mogelijk om de gemalen koffiedoseringen direct in de filterdrager te krijgen zonder dat de handen van de barista tijdens deze operatie nodig zijn. De optimalisatie van de ruimte in het nieuwe Ceado E6P-model heeft de introductie mogelijk gemaakt van een comfortabel aanraakscherm dat gericht is op het regelen van alle maalhandelingen. Ook in dit geval is het seriemodel in de zwarte kleur verkrijgbaar.