Lelit Grace PL81T is een espressomachine met professionele kenmerken die worden gekarakteriseerd door een compact en elegant ontwerp waardoor deze espressomachine in elke huiselijke of professionele omgeving geplaatst kan worden.  Lelit Grace is de ideale oplossing voor koffieliefhebbers die met een betaalbare machine, met vergelijkbare kenmerken als de meest professionele lijnen, willen genieten van een uitstekende espresso in hun eigen keuken

design

Lelit Grace PL81T, volledig gemaakt van roestvrij staal, beschikt over een professionele zetgroep met een filterdrager van 57 mm en een enkele ketel voor de extractie van koffie en de stoomproductie. De verwarmingstijden zijn erg snel en meestal minder dan 10 minuten. Lelit Grace 81T heeft een stand-by systeem dat de temperatuur van de machine na 30 minuten werking verlaagt, waardoor de energiezuinigheid gewaarborgd blijft. De knoppen voor de extractie van koffie en de heetwaterafgifte bevinden zich boven de zetgroep, net zoals de manometer met achtergrondverlichting, welke bedoeld is voor het regelen van de druk tijdens de extractie van de koffie.

Lelit Grace PL81T

TECHNOLOGIE

Lelit Grace bevat een klein LCC touch bedieningspaneel om de handelingen voor de extractie van de koffie, stoomproductie en de aanpassing van de voorzettijd te regelen. Het paneelscherm waarschuwt u bovendien wanneer er te weinig water in de tank zit. De filterdrager is dankzij zijn ergonomische vorm zeer comfortabel voor het persen van koffie en het zetten van de koffie in een of twee kopjes. De stoom wordt middels het multidirectionele stoompijpje toegediend.

De lekbak is zeer omvangrijk en kan voor eenvoudige verwijdering naar buiten geschoven worden. Het warmhoudblad voor kopjes is ook zeer ruim en comfortabel om de kopjes op de juiste temperatuur te houden. Lelit Grace PL81T beschikt over een ruimte van 100 mm tussen de uitlaat van de filterdrager en de lekbak. Daarmee kan de machine ook bij grotere glazen en mokken worden gebruikt.

ONDERHOUD

Voor het onderhoud en de reiniging beschikt de Lelit Grace PL81T-machine over een geïntegreerde reinigingscyclus die kan worden gehanteerd met het juiste reinigingspoeder en geactiveerd door tegelijkertijd op de knoppen van de dosering voor koffie en heet water te drukken. 

Ga naar het product

Evaluatie

TECHNOLOGIE

3/5

DESIGN

3/5

GEBRUIK

4/5

ONDERHOUD

4/5